Vaimenergia ja alateadvus

Sõitsin eile trolliga linna. Gongide ja kausside meditatsiooni kuulama.

Trollis olles oli selline natuke rahutu, omamoodi segane tunne (mitte-selge). Vaigistasin tavateadvuse, lõimusin. Vaatasin vaimenergia tasandilt oma alateadvust. Ta pole päris eraldi, aga on siiski võimalik vaadelda seda tahku mu tervikust. Ta polnud enam nii rõõmus-ja-rahul nagu kohe peale eelmise neljapäevast lõimumist. Mmm… mis puudu on?

Nu, et ehk tal on vaja mind ikkagi kaitsta, valmis olla…

Tuli midagi taolist, et kui tema suhtleb teiste alateadvustega, siis nu “vaata millised nad on!!!” Muig. Et näiteks “äkki mees, kes istub trollis minu taga asuval pingil – äkki tema võtab kägistab mu ära” (!?!?!?) Hmz…. Et kuidas siis sellistega lihtsalt sõprust sobitad ja nii… Et inimesed peidavad oma alateadvusse kõik selle, mis nende arvates nö päevavalgust ei kannata. Ja kui minu alateadvus suhtleb teiste alateadvustega, siis vahel talle tundub natuke nagu et ehk oleks mind vaja ikkagi kellegi eest kaitsta. Aga, hm…, mulle väga ei meeldi see pidev kaitsehoiakus olek.

Praegu tuli mõte, et keda ma siis ikkagi kaitsen? Kaitsen teisi minu ja nende endi eest? Võimalik… Tunnen, et olen kaitstud, et mind pole vaja kaitsta, et kõik on niigi ideaalne igal hetkel nii nagu kõik on.

Tagasi eilse juurde… Mida siis teha? Palun, et mu alateadvus, õnnistatud, pühitsetud, valgustunud (mingil määral; valgem võib-olla kui mitmetel teistel) – näitaks teistele valgust, paneks teiste “pimedates” alateadvuse sfäärides väikse tulekese põlema. Näitaks inimestele, kes nad on, ning seda armastavalt, hoolivalt, pehmelt, õrnalt. Nii et nad näeksid ja taipaksid, et see osake neist väärib ka armastust, vajab armastust ja et selle armastamise, aktsepteerimise ning tähelepanu läbi saab inimene muutuda ühtsemaks, terviklikumaks…

Ma näen, et mulle see töö mõjub. Väga hästi mõjub. Rohkem polegi vaja midagi öelda praegu.

This entry was posted in kogemus, praktika üliteadvuses, vaim. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *