Pikk DROPS jakk kapuutsiga ripskoes

Eesti keelne mantli kudumise õpetus on siin.

Kasutasin Eskimo lõnga asemel Andes lõnga “sambla roheline” #7810 ning 9 mm vardaid.

Kasutasin M mõõtusid laiusel (silmuste arv) ja S mõõtusid pikkuste puhul. Küljeõmbluseid pole – kudusin ühe poole eest keskelt alates läbi seljaosa teise poole esiosa ees keskel oleva servani välja. Varrukad kudusin otse käeaukude külge – võtsin õpetuse ja tegin vastupidises järjekorras, edasi kudusin varrukad ringselt. Taskute kuju muutsin – lõin algul 13 silmust ja edasi 5 korda kasvatasin kummaski servas 1 silmuse kaupa (kokku 23 silmust). Taskud heegeldasin mantli külge.

This entry was posted in kudumine and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *